AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini üzüm yerken görmek

Kahve falında kendini üzüm yerken görmek

Kahve falında kendini üzüm yerken görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, endişelerin sona ereceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini üzüm yerken gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında üzüm yerken görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini üzüm yerken görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalettir.

Kahve falında birini üzüm yerken görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yıkamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ekmek görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir