AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz üzüm görmek

Kahve falında karpuz üzüm görmek

Kahve falında karpuz üzüm görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, dua alacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, sevdiği insana kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında karpuz üzüm gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında karpuz ve üzüm görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz üzüm görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve karpuz görmek hanesine güneş doğacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kabak karpuz görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada karpuz görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz aşermek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek ağız tadının kaçacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir