AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri üzüm görmek

Kahve falında iri üzüm görmek

Kahve falında iri üzüm görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında iri üzüm gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri üzüm toplamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında iri üzüm yemek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında iri üzüm görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir