AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu lokum görmek

Kahve falında kurtlu lokum görmek

Kahve falında kurtlu lokum görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu lokum gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kurtlu lokum görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk lokum görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına yorulur.

Kahve falında lokum ağacı görmek çok büyük başarı kazanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında lokum hediye etmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek işini büyüteceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında mavi lokum yemek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir