AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli lokum görmek

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, şansın döneceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli lokum gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında renkli lokum yemek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli lokum görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lokum yemek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil lokum görmek arkasından gıybet edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalettir.

Kahve falında su yeşili renk görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kuran görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir