AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlara uzanmak

Kahve falında kumlara uzanmak

Kahve falında kumlara uzanmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok yıpranacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumlara uzanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında kumlara uzanmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumlara gömülmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumları temizlemek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında kumla oynamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde kumla oynamak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Kahve falında kumla abdest almak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumlarda yürümek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir