AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlara basmak

Kahve falında kumlara basmak

Kahve falında kumlara basmak darlık çektiği günlerini unutacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara basmak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kumlara basmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kumlara uzanmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kumlara gömülmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kumları süpürmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına inanılır.

Kahve falında kumla abdest almak kindar olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında denizde kumla oynamak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumla oynamak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir