AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlara gömülmek

Kahve falında kumlara gömülmek

Kahve falında kumlara gömülmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kısmetin açılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kumlara gömülmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kumlara gömülmek heveslerin söneceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Kahve falında kumları temizlemek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında kumları süpürmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kumla oynamak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumlara basmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kalbini kıracağına delalettir.

Kahve falında kumla oynamak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kumlara uzanmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir