Kahve falında kumla abdest almak

Kahve falında kumla abdest almak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kumla abdest almak gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kumla abdest almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kumlarda yürümek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kumla oynamak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kumlara gömülmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumları temizlemek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumlara basmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara uzanmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kumla oynamak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top