AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumları temizlemek

Kahve falında kumları temizlemek

Kahve falında kumları temizlemek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında kumları temizlemek gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Kahve falında kumları temizlemek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kumla oynamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumları süpürmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlara gömülmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında kumlara basmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kumla oynamak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında kumlara uzanmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir