AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kumla oynamak

Kahve falında denizde kumla oynamak

Kahve falında denizde kumla oynamak insanlarla uyumunun artacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, verimin her geçen gün artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kumla oynamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında denizde kumla oynamak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumla oynamak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumla abdest almak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet eder.

Kahve falında kumlarda yürümek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara gömülmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumları süpürmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumlara uzanmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir