AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ateş söndürmek

Kahve falında hortumla ateş söndürmek

Kahve falında hortumla ateş söndürmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine inanılır.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında ocakta ateşi söndürmek yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak şansının da döneceğine, fakirlikten kurtulmaya işarettir.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yardımının olacağına yorulur.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir