AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kimse görmek

Kahve falında ölmüş bir kimse görmek

Kahve falında ölmüş bir kimse görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kimse gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Kahve falında kimsesiz görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kimsenin elini öpmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kimseyi öpmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir