AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına sarılmak

Kahve falında kadın kadına sarılmak

Kahve falında kadın kadına sarılmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hanesine bolluk geleceğine, prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Kahve falında kadınla sarılmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kadın kadına sarılmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, güzel bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir kadına sarılmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadına sarılmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir