AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek iş hayatında zarar edileceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına delalettir.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında kendini uzun sarı saçlı görmek zorluğa düşeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında saçı uzun ve sarı görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun sarı saç taramak başarılara yeni başarılar katılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Kahve falında uzun sarı saç görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve sarı görmek yakında işlerinin aksayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir