AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gözlü kadın görmek

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, yepyeni biri haline geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, problemlere çözüm bulunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı gözlü kadın gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek iş hayatında başarılı olmaya, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı gözlü bebek görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı göz görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir