AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, dileklerin yerine geleceğine, borçlarının azalacağına, çok üzüntü yaşayacağına, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında yaşlı kadına sarılmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine sarılmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalet eder.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir