AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe odun attığını görmek

Kahve falında ateşe odun attığını görmek

Kahve falında ateşe odun attığını görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, mutlu günler yaşanacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe odun attığını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında odun ateşi söndürmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ateşe odun atmak bundan da son derece mutlu olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ateş odun görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ateş ve odun görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun ve ateş görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Kahve falında odunu ateşe atmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir