AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun ve ateş görmek

Kahve falında odun ve ateş görmek

Kahve falında odun ve ateş görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında odun ve ateş gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında odun ateşi söndürmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Kahve falında ateş ve odun görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında odunu ateşe atmak attığı adımların boşa çıkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulur.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında ateş odun görmek anne babanın birbirine düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir