AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş odun görmek

Kahve falında ateş odun görmek

Kahve falında ateş odun görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş odun gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında odun ateşi söndürmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak batıl amele, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun ve ateş görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş ve odun görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun ateş yakmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir