AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt atmak

Kahve falında kağıt atmak

Kahve falında kağıt atmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yetkili bir göreve atanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sobaya kağıt atmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında boş kağıda imza atmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında denize kağıt atmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına inanılır.

Kahve falında ateşe kağıt atmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir