AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıta imza atmak

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, el açmayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak âlim kimselerden feyz alacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında kağıda imza atmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kağıda imza atmak Allah’a dua edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında boş kağıda imza atmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir