AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya kağıt atmak

Kahve falında sobaya kağıt atmak

Kahve falında sobaya kağıt atmak kimseyle konuşmayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobaya kağıt atmak gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında sobaya kağıt atmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sobaya odun atmak canının derdine düşeceğine, işinden geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında sobaya kömür atmak beklenilen takdiri alacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi sobaya atmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir