AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kağıda imza atmak

Kahve falında boş kağıda imza atmak

Kahve falında boş kağıda imza atmak kazancının da artacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayata küseceğine delalettir.

Kahve falında boş kağıda imza atmak gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında boş kağıda imza atmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kağıda imza atmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kağıda imza atmak erken evlilik yapacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak hem de işinde söz sahibi olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında imzalı kağıt görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir