AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kağıda imza atmak

Kahve falında bir kağıda imza atmak

Kahve falında bir kağıda imza atmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kağıda imza atmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında boş kağıda imza atmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kağıda imza atmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak tüm kederinin uçup gideceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kağıda imza atmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak istediği herşeye sahip olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında imzalı kağıt görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir