AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan para çıkarmak

Kahve falında mezardan para çıkarmak

Kahve falında mezardan para çıkarmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, dış ticarete atılacağına, kazançların artacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan para çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında mezardan para çıkarmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkarmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği mezardan çıkarmak atılan adımların zorluk yaratacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan bebek çıkarmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kariyerinde atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini mezardan çıkarmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan birini çıkarmak yuva kuracağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir