AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi mezardan çıkarmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi mezardan çıkarmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini mezarından çıkarmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mezardan bebek çıkarmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini mezardan çıkarmak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir