AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak

Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak

Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak işinde en iyisi olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun diş çıkarmasını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Kahve falında mezar çıkarmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir