AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar çıkarmak

Kahve falında mezar çıkarmak

Kahve falında mezar çıkarmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölen kişiyi mezardan çıkarmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında annesini mezardan çıkarmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında mezardan para çıkarmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan adam çıkarmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği mezardan çıkarmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir