AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babanın mezarını görmek

Kahve falında ölen babanın mezarını görmek

Kahve falında ölen babanın mezarını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babanın mezarını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölen babamın mezarını görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak istediği gibi hareket edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını mezarda görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba mezarı görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir