AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedi saklamak

Kahve falında cesedi saklamak

Kahve falında cesedi saklamak mutluluk ve başarı getireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kötü haberler alacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında cesedi saklamak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında cesed saklamak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Kahve falında cesedi saklamak tüm beklentilerini yerine getireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında kadın cesedi taşımak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında cesedin yandığını görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan cesedi görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Kahve falında cesedi gömmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü ceseti görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir