AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye hırka vermek

Kahve falında ölmüş anneye hırka vermek

Kahve falında ölmüş anneye hırka vermek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, haksızlık yapmayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneye hırka vermek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında ölmüş anneye hırka vermek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek hırkası görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırka aramak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırkasını kaybetmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yün hırka görmek onlara sanat öğreteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hırka görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hırka giydirmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah hırka almak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir