AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş taşımak

Kahve falında ateş taşımak

Kahve falında ateş taşımak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ateş taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Kahve falında ateş taşımak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulur.

Kahve falında sigara paketi taşımak sahip olacağı malın faazlalığına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam taşımak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak kendisine fırsatlar yaratacağına, elinin darlık görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye su taşımak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini taşımak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında sal taşımak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalettir.

Kahve falında kucakta odun taşımak ofisteki ağız tadının kaçacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir