AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini taşımak

Kahve falında kardeşini taşımak

Kahve falında kardeşini taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, az çalışarak çok gezeceğine, zorlukların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini taşımak gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini kucağında taşımak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeş taşımak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini taşımak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak güçlükle elde edilecek başarı, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini omzunda taşımak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir