AnaSayfa / Genel / Kahve falında sal taşımak

Kahve falında sal taşımak

Kahve falında sal taşımak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yeni işler yapılacağına, önemli işler yapacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında sal taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sal taşımak evlerin ayrılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında depremde sallanmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında binaların sallandığını görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sallama görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında merdivende sallanmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dişin sallanıp çıktığını görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sallanan koltuk görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacında sallanmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, maaşının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir