AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneden korkmak

Kahve falında ölmüş anneden korkmak

Kahve falında ölmüş anneden korkmak kazançta zarar edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Kahve falında anneden korkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında annesinden korkmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak rahatın yerine geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneden korkmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan korkmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında örümcekten korkmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir