AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden korkmak

Kahve falında anneden korkmak

Kahve falında anneden korkmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneden korkmak gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında ölen anneden korkmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında annesinden korkmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden korkmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzülmek korkmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ses duyup korkmak güzel haberler alınacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzdan korkmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir