AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneden korkmak

Kahve falında ölen anneden korkmak

Kahve falında ölen anneden korkmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneden korkmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında ölen anneden korkmak ancak yılmayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden korkmak çocuk sahibi olunacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında annesinden korkmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet eder.

Kahve falında iğneden korkmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında küçük köpekten korkmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir