AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinden korkmak

Kahve falında annesinden korkmak

Kahve falında annesinden korkmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendisini eve kapatacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinden korkmak gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında annesinden korkmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen anneden korkmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında anneden korkmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sığırdan korkmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinden korkmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurttan korkmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir