AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendini yiyip bitireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneanne elini öpmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında anneannenin elini öpmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında anneanne öpmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek elde edilecek menfaatlere, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında anneanneyi öpmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneanneyi yıkamak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir