AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanneyi yıkamak

Kahve falında anneanneyi yıkamak

Kahve falında anneanneyi yıkamak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında anneanneyi yıkamak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Kahve falında anneanneyi yıkamak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneanneyi diri görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında anne ve anneanne görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneannesini canlı görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dede ve anneanne görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında babaanne ve anneanne görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında anneanne elini öpmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir