AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, kısmetlerinden olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneanneyi öpmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneanne elini öpmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, üzücü haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneannenin elini öpmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında anneanne öpmek sorunlarını bitireceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneannesinin dirildiğini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir