AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanne elini öpmek

Kahve falında anneanne elini öpmek

Kahve falında anneanne elini öpmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında anneanne elini öpmek gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında anneannenin elini öpmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında anneanne elini öpmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, malından ve parasından kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneanneyi öpmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneanne öpmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anneanne babaanne görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir