AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneanneyi öpmek

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneannenin elini öpmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneanne öpmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anneanne elini öpmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında anneanneyi öpmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında anneanneyi ağlarken görmek mutlulukların yarım kalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir