AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanneyi öpmek

Kahve falında anneanneyi öpmek

Kahve falında anneanneyi öpmek terfi edeceğine, işlerinde verimin artacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında anneanneyi öpmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında anneannenin elini öpmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında anneanne öpmek her anlamda güçleneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneanneyi öpmek dertlerinin unutulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneanne elini öpmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında anneanneyi ağlarken görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir