AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanne öpmek

Kahve falında anneanne öpmek

Kahve falında anneanne öpmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, borçların biteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, geçim derdi yaşayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında anneanne öpmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında anneanne elini öpmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneanneyi öpmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında anneanneyi öpmek rahatının yerinde olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına alamet eder.

Kahve falında anneannenin elini öpmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında anneanne öpmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneanneyi ağlarken görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir