AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve babasını görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babasını görmek

Kahve falında ölmüş anne ve babasını görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babasını gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak aydınlanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalettir.

Kahve falında anne babamı görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında annesini ve babasını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı genç görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı öldü görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir