AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ve babasını görmek

Kahve falında annesini ve babasını görmek

Kahve falında annesini ve babasını görmek işlerinin düzene gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında annesini ve babasını gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ölmüş olan anne ve babasını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında anne babayı evlenirken görmek istediği yola çıkacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın yeniden evlendiğini görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasını ölmüş görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında anne babadan kaçmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir