AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı yatarken görmek

Kahve falında anne babayı yatarken görmek

Kahve falında anne babayı yatarken görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geriye doğru gideceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında anne babayı yatarken gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı yatarken görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını yatarken görmek evini ve ailesini unutacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı yatarken görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, variyet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı yatarken görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın yattığını görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasını yatarken görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi yatarken görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir