AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak moralinin yükseleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında anne babanın ölüm haberini almak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet eder.

Kahve falında baba ölüm haberi almak büyük borçların altında ezileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında babasının ölüm haberi almak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında babanın ölüm haberini duymak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında babasının ölüm haberini almak hayırlı bir terfi alınacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ölüm haberini almak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın ölüm haberini almak kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında annenin ölüm haberini almak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir